Vill du tillbringa en härlig sommar i Höga kusten på Ulvön, en kombination av fantastiskt arbete, trevligt umgänge och meningsfull fritid? Nu har du chansen att ansluta till vårt team på Ulvö Hamnkrog inför säsongen 2024. Vi söker engagerade medarbetare för olika roller, såsom Hovmästare, Servis, Kockar, Frukostvärd/Värdinnor, Diskare och Städare.

Ulvö Hamnkrog består av en restaurang, uteservering, pub och ett Bed & Breakfast (B&B). Hos oss kan du kombinera ett roligt jobb med härliga arbetskamrater i alla åldrar och en fritid fylld med många möjligheter. För oss är det viktigt att vi har roligt tillsammans på jobbet, och därför söker vi dig som trivs med att arbeta i team, är initiativrik, lösningsfokuserad och delar vår syn: ”Är det kul, gör vi det bra!” Du är helt enkelt en stark lagspelare som alltid stöttar dina kollegor och hjälper till där det behövs. 

Här nedan kan du läsa om våra tjänster:

KOCK / KALLSKÄNK

Vi söker nu dig som är passionerad, driven och älskar att laga mat. Du sätter gästernas upplevelse i fokus och trivs både i team och med självständigt arbete. Flexibilitet är viktigt då arbete kan ske dagtid, kvällar och helger. Som en del av vårt härliga team skapar du en fantastisk arbetsplats och mötesplats för våra gäster. Vi söker kockar som är innovativa, serviceminded och sätter gästernas önskemål först. Erfarenhet av professionell matlagning både i varm- och kallkök är önskvärd.

SERVIS

I rollen som servitris/servitör arbetar du med bordsbeställningar och hanterar flera sittningar. Vi söker dig med genuint intresse för mat och dryck, som trivs med ett roligt arbete och som brinner för att ge bästa möjliga service till våra gäster. Tidigare erfarenhet inom restaurangbranschen är meriterande. Arbetsdagen kan vara intensiv, så vi söker dig som är flexibel, ansvarstagande och lösningsfokuserad.

FRUKOSTVÄRD / STÄD

Dina arbetsuppgifter innefattar att ställa i ordning buffén, fylla på, plocka disk samt hålla rent och fräscht. Vi söker en social person som trivs med högt tempo, är samarbetsvillig och behåller en positiv inställning även när tempot är högt. Efter frukosten ansvarar du för städning och förberedelse av de 14 rummen inför gäster.

DISKARE

I rollen som diskare har du en nyckelroll och ansvarar för att disken genomförs säkert och smidigt. Du sköter diskmaskiner, fyller på glas, bestick och tallrikar samt håller ordning i diskrummet. Viktigast av allt är att du sprider arbetsglädje och bidrar till en positiv arbetsmiljö. Arbetet kan vara fysiskt tungt, så du bör vara beredd på det.

STÄDARE / DISKARE

Vi söker dig som vill börja dagen med att göra våra utrymmen rena och färdiga för att ta emot våra gäster, för att sedan fortsätta arbetspasset i disken. Alternativt kan du börja arbeta på morgonen med städning fram till lunch och sedan njuta av naturen och fritiden på eftermiddagen.

Samtliga tjänster är säsongsanställningar och sträcker sig från juni till augusti. Arbetet är förlagt både dagtid, kvällar och helger. Vi erbjuder bostad.

VEM ÄR DU?

Du vill leverera hög service vid varje gästmöte . Det kan vara stressigt, tufft och tålamodsprövande, det vet vi. Men vi vet också att när vi förstår att vi kan skapa magi i människors vardag och på deras semester och samtidigt få vänner för livet…

Då är det världens roligaste jobb! Om du är redo att anta denna utmaning kommer du att få en helt oförglömlig sommar, det kan vi lova. Vi tror stenhårt på att om vi har roligt på jobbet kommer det att synas i allt vi gör.

För intresseanmälan och mer information, kontakta: Jenny Ödmark, 070-224 16 24, info@ulvohamnkrog.se

Varmt välkommen med din ansökan!